ATTI

A zene öröm. A Vegasban pedig örömzenélünk. Amikor kiállok a színpadra – függetlenül attól, hogy a ritmus szekcióban vagy a mikrofon mögött –, érzem az energiát, ami áthatja a zenekart és a közönséget. Ez egy valódi spirituális kapcsolat, hiszen együtt alkotunk: a zenész a muzsikájával, az őt hallgató pedig a visszajelzéseivel és a jókedvével.

PÉTER

Majd’ húszéves pályafutásom alatt rengeteg menő zenekarral és ismert szólistával dolgoztam együtt, alkalmilag és állandó tagként is. Nagyon örülök, hogy három évvel ezelőtt bekerülhettem a Vegas csapatába, amely ilyen képzett és sokoldalú zenészekből áll. Mindamellett nagyon jó barátok is, nagyon kedves embereket ismertem meg itt.

party-zenekar-vegas-showband

TIMI

ATTILA

Több mint 10 éve alapítottuk a Vegas-t azzal a céllal, hogy legyen egy olyan zenekar Magyarországon, amely a magyar rendezvényeket zeneileg a legnívósabb nemzetközi partik színvonalára emeli. Azóta is folyamatosan követjük az aktuális trendeket, mind hangzásban, mind megjelenésben.

IGNÁC

Nagyon büszke vagyok a csapat zenei teljesítményére – ebben egészen kiváló a Vegas. Mindenki maximálisan odateszi magát, akár próbálunk, akár fellépésen vagyunk. Az énekegyüttesekben szerzett nemzetközi tapasztalataimat igyekszem minél jobban behozni a Vegas életébe.

ADRI

Korábban rockzenekarban énekeltem, így volt bennem kérdőjel, hogy a “közönségbarátabb” dalokkal hogyan fogok megbirkózni, de a Vegasos csapat az első pillanattól mellettem volt. Igi gyakran mondja, hogy “mindenki egy kicsit rocker”, és valóban, amikor ezeket a dalokat játsszuk, tényleg mindig felrobban a társaság.

SANYI

A dobos adja az ütemet, ami az alapja a zenének. Nagy a felelősség rajtam, amit a
társaim meghálálnak. A humor területén stand-up komikusként is megtanultam, hogy az időzítés egy vicc legfontosabb eleme. Igyekszem ezért jól időzíteni a színpadon – a Vegasban és a humorban is.

ZOLI

A zenélésben számomra legfontosabb a pillanat varázsa. Minden egyes koncert, minden egyes szám más és más, megimételhetetlen. Függ a közönségtől, az alkalomtól, a zenekar és a közönség közötti interakcióktól. Adrihoz hasonlóan én is lázadó rockzenész voltam. A Vegas az a zenekar, amiben benne van ez a lázadás, amiért minden egyes alkalommal érdemes színpadra állni.