party-zenekar-vegas-showband

TIMI

Már kicsi gyerekként beleszerettem a zenébe és a színpad világába, mindig tudtam, hogy ezt szeretném csinálni.
Zeneművészeti középiskolába jártam így találtuk meg egymást a Vegas Showbanddel. Az évek során több TV-s produkcióban is részt vettem és remélem még lesz lehetőségem a jövőben is. A Vegasban olyan barátokkal lettem gazdagabb, amit mindenkinek kivánok. Minden alkalommal amikor színpadra állunk, ez az öröm tükröződik vissza.

PÉTER

Majd’ húszéves pályafutásom alatt rengeteg menő zenekarral és ismert szólistával dolgoztam együtt, alkalmilag és állandó tagként is. Nagyon örülök, hogy három évvel ezelőtt bekerülhettem a Vegas csapatába, amely ilyen képzett és sokoldalú zenészekből áll. Mindamellett nagyon jó barátok is, nagyon kedves embereket ismertem meg itt.

Lóci

Általános iskolában népzenét tanultam. Sok versenyre jártam és a zene mellett beleszerettem a színpadba és a csodás érzésbe, amit a közönséggel való kapcsolat nyújt. A későbbiekben klasszikus éneklést tanultam, operaénekesként végeztem a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetemen.
A klasszikus zene mellett mindig szomjaztam a könnyű zenére is, ezt a vágyamat a Vegasban teljesen kiélhetem. Jó együtt állni a színpadon ezekkel a srácokkal! Remélem egyszer nektek is jó bulit csaphatunk!

ATTILA

Több mint 10 éve alapítottuk a Vegas-t azzal a céllal, hogy legyen egy olyan zenekar Magyarországon, amely a magyar rendezvényeket zeneileg a legnívósabb nemzetközi partik színvonalára emeli. Azóta is folyamatosan követjük az aktuális trendeket, mind hangzásban, mind megjelenésben.

IGNÁC

Nagyon büszke vagyok a csapat zenei teljesítményére – ebben egészen kiváló a Vegas. Mindenki maximálisan odateszi magát, akár próbálunk, akár fellépésen vagyunk. Az énekegyüttesekben szerzett nemzetközi tapasztalataimat igyekszem minél jobban behozni a Vegas életébe.

ADRI

Korábban rockzenekarban énekeltem, így volt bennem kérdőjel, hogy a “közönségbarátabb” dalokkal hogyan fogok megbirkózni, de a Vegasos csapat az első pillanattól mellettem volt. Igi gyakran mondja, hogy “mindenki egy kicsit rocker”, és valóban, amikor ezeket a dalokat játsszuk, tényleg mindig felrobban a társaság.

SANYI

A dobos adja az ütemet, ami az alapja a zenének. Nagy a felelősség rajtam, amit a
társaim meghálálnak. A humor területén stand-up komikusként is megtanultam, hogy az időzítés egy vicc legfontosabb eleme. Igyekszem ezért jól időzíteni a színpadon – a Vegasban és a humorban is.

ZOLI

A zenélésben számomra legfontosabb a pillanat varázsa. Minden egyes koncert, minden egyes szám más és más, megimételhetetlen. Függ a közönségtől, az alkalomtól, a zenekar és a közönség közötti interakcióktól. Adrihoz hasonlóan én is lázadó rockzenész voltam. A Vegas az a zenekar, amiben benne van ez a lázadás, amiért minden egyes alkalommal érdemes színpadra állni.