Mogyoróssy Adrienn

Mogyoróssy Adrienn a Vegas Showband énekesnője. Élete egyik legnagyobb kalandja 2019-ben történt vele, hiszen a Sztárban sztár leszek című vetélkedőműsorban a zsűritagokat is lenyűgözve jutott tovább több fordulón keresztül is. Adri mindent megtett a sikerért, még fejjel lefelé is képes volt énekelni!

Nézd meg hogy milyen nagyszerűen szerepelt Mogyoróssy Adrienn a népszerű vetélkedőműsorban! Nagyon sok munkát fektetetett bele, hogy minél hitelesebben tudjon ismert sztárok bőrébe bújni.

Aprócska blues (Rúzsa Magdi)

What about us (P!NK)

Add már uram az esőt! (Kovács Kati)

A zsűri értékelése Adri produkciójáról

Hallgasd meg Mogyoróssy Adriennt, hogy hogyan énekel és hogyan csinál fergeteges hangulatot bármilyen rendezvényen a Vegas ShowBand énekeseként. Legyen szó esküvőről, céges partyról, vagy városi rendezvényről. Az egész csapat és Adri mindig a maximumot nyújtja! Tökéletes hangzás és felejthetetlen élmény minden fellépésen!

Legyél naprakész és tudj meg többet Mogyoróssy Adriennről és a Vegas ShowBandről! Kövesd posztjaikat a legnépszerűbb közösségi oldalon!

A Vegas ShowBand 15 éve már számtalan esküvői hangulatot tett felejthetetlenné. Nálatok is feldobhatjuk a hangulatot?

Ha esküvődet szeretnéd még emlékezetesebbé tenni egy igazi tv sztárral – Mogyoróssy Adriennel, akkor kérj ajánlatot a Vegas ShowBandtől minél hamarabb!

ALÁNLATKÉRÉS

    Kérdésed van? Szívesen válaszolunk!

    Lőrincz Attila +36 20 376 1551
    Zákonyi János +36 20 451 5253

    info@vegasshowband.hu